1 REF Partner 2 bomen: Het is een kwestie van bewust handelen. Dat je weet dat je bepaalde dingen moet vermijden en dat je bepaalde dingen in je kunt veranderen voor een duurzame lifestyle.

Vandaag kun je al een positieve bijdrage aan een duurzame wereld leveren. REF Stockholm NL doet dat onder andere door het planten van 2 bomen voor iedere nieuwe REF Partner.

REF Stockholm NL directeur Randi Oirbans is blij dat het proces van duurzaam denken en doen op gang is gekomen.

‘Onze Zweedse afkomst en onze focus op duurzaamheid vormt de basis voor wie we zijn en hoe we handelen. Het bepaalt hoe het ons helpt te bouwen aan het merk en aan de relaties met onze REF Partners en de samenleving als geheel.’

Geloof in een toegankelijke en duurzame beautyindustrie
Na haar studie Bedrijfswetenschappen aan de Tilburgse Universiteit heeft Randi in verschillende functies binnen de beautybranche gewerkt. Iedere ervaring op zich was een trigger om haar visie op het ondernemerschap binnen die branche en op de producten aan te scherpen.

‘Duurzame beautyproducten zijn moeilijk bereikbaar voor de consument. Daarnaast willen de ondernemers graag een positief verschil maken, maar weten vaak niet waar te beginnen. Hierdoor blijft het bij een idealistisch idee en de gezonde economische keuze om te verduurzamen blijft uit.’

‘Om bewuste, duurzame en veganistische beautyproducten voor iedereen toegankelijk te maken, bied ik mijn netwerk van ondernemende beauty -professionals en -retailers een 100% veganistisch haarcosmetica merk zoals REF Stockholm aan. ’Het Zweedse erfgoed staat centraal. Een erfenis die zich manifesteert in de focus op kwaliteit, in gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten. Maar misschien manifesteerde het zich vooral in onze inspanningen om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit alles komt tot uiting in de samenwerking met Trees for All.

Trees for All
Trees for All is een stichting waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Wil jij meer informatie over Trees for all, kijk dan op de volgende website: Trees for all website

Samen met Trees for All hanteren we het 1-2 Treeprincipe; voor iedere nieuwe REF Partner planten we 2 nieuwe bomen.” 1 REF Partner 2 bomen” We planten er een in Nederland en tegelijkertijd planten we ook een boom in de tropen of in ontwikkelingslanden. Want de mensen daar zijn de grootste slachtoffers van klimaatverandering. Daarom willen wij solidair handelen en de boeren daar een perspectief voor de toekomst bieden.

De directeur van REF Stockholm NL is erg gelukkig met de samenwerking met Trees for All en noemt het 1+1=3 magie. ‘Door de samenwerking met Trees for All en het planten van bomen kun je op een heel eenvoudige manier een verschil maken. Je moet het niet zien als een goed doel, maar als een noodzakelijk doel. Ik ben blij dat we op deze manier een tastbare bijdrage leveren aan de groenere en gezondere wereld van morgen.’

We dromen natuurlijk van het REF Stockholm Bos. En dan zou het in dit geval heel fijn zijn als we door de bomen het bos niet meer kunnen zien!

Aanbevolen berichten