Online Trainingen

Onderwijs is een belangrijk onderdeel van GOOD Beauty. Iedere maand geven we online trainingen van maximaal 1.5 uur. Op deze manier worden al onze partners inclusief personeel en stagiaires goed getraind.

Product Trainingen:
Onze educator Lilian vertelt jullie graag meer over de visie achter onze professionele haarverzorgings-producten. De USP’s van onze merken én de wetenschap achter de producten. In iedere training worden de hoofdingrediënten per product toegelicht en worden er concrete voorbeelden genoemd voor de toepasbaarheid van ieder product. Daarnaast worden er ook een aantal praktijkvoorbeelden behandeld. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen vragen.


Wil je graag een training volgen? Stuur ons een WhatsApp (op het onderstaande nummer).

Onderwijs niveaus

GOOD Beauty biedt verschillende soorten trainingen aan, van basiskennis tot geavanceerde technieken. Deze sessies zijn beschikbaar voor en geschikt voor zowel nieuwe als gevestigde kappers in al onze markten.

Inhoud:

soorten-onderwijs-good-beauty

Soorten onderwijs

Informatie en inspiratie door GOOD Beauty wordt op drie verschillende manieren aangeleerd, voor een passende aanpak van elke sessie.

“Kijk en leer”
Gedetailleerde demonstraties door middel van seminars.

“Show & evenementen”
Laat het publiek de producten en technieken uitproberen in een betrokken workshopomgeving.

“Hands On”
Specifieke sessies gemaakt om te inspireren, informeren en lesgeven door onze passie en kennis voor haar te demonstreren.